سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چشمـــه ســـار رحمــت
 

  بسم الله الرحمن الرحیم


آفت هـای روح

نتیجه تصویری برای آفت های اجتماعی

 

ده حدیث از رسول الله صلی الله علیه و آله :

( نقل از کتـــاب شریف نهـــج الفصـــاحــــه )


1 ـ آفَهُ الشَّجاعَهِ البَغىُ وَ آفَهُ الحَسَبِ الاِفتِخارُ وَ آفَهُ السَّماحَهِ المَنُّ وَ آفَهُ الجَمالِ الخَیلاءُ وَ آفَهُ الحَدیثِ الکَذِبُ وَ آفَهُ العِلمِ النِّسیانُ وَ آفَهُ الحِلمِ السَّفَهُ وَ آفَهُ الجُودِ السَّرفُ وَ آفَهُ الدِّینِ الهَوَى؛

 

سرکشى آفت شجاعت است،

تفاخر آفت شرافت است،

منّت آفت سماحت است،

خود پسندى آفت جمال است،

دروغ آفت سخن است

فراموشى آفت دانش است،

سفاهت آفت بردبارى است،

اسراف آفت بخشش است،

هوس آفت دین است.

در مقابل این آفت ها خودمان را واکسینه کنیم

ایمـــان به خــــــدا و روز رستـــــاخیــــــز

و رغایت اخلاق اسلامی و انسانی

و پرهیز از گنــــــاه واکسن همه آفتهــــاست


2_ اِئتُوا الدَّعوهَ إذا دُعِیتُم؛ 

وقتى شما را دعوت کردند بپذیرید.



3 _ اِئتِ المَعرُوفَ وَ اجتَنِبِ المُنکَرَ وَ انظُر ما یُعجِبُ أذنَکَ أن یَقولَ لَکَ القَومُ إذا قُمتَ مِن عِندِهِم فَأتِه وَ انظُرِ الَّذی تَکرَه أن یَقولَ لَکَ القَومُ إذا قُمتَ مِن عِندِهِم فَاجتَنِبهُ؛ 

نیک کردار باش و از کار بد بپرهیز

ببین میل دارى دیگران در باره تو چه بگویند ؛ همان طور رفتار کن

و از آن چه نمی خواهى در باره تو بگویند برحذر باش.



4_ آفَهُ الدِّینِ ثَلاثَهٌ: فَقیهٌ فاجِرٌ و إمامٌ جائرٌ و مُجتَهِدٌ جاهِلٌ؛ 

آفت دین سه چیـــــز است:

داناى بد کار

و پیشواى ستم کار

و مجتهد نادان


5_ آفَهُ العِلمِ النِّسیانُ وَ إضاعَتَهُ أن تُحدِّثَ به غَیرَ أهلِه؛ 

آفت دانش فراموشی است

و دانشى که به نا اهل سپارى تلف مى شود.

برای جلوگیری از فراموشی ، علومی را که فرا گرفتید یادداشت کنید ،

چرا که گفته اند : هر علمی که نوشته نشود ضایع شود

و هر سرّی بیش از دو نفر از آن آگاه شوند شایع شود


6 _ آکِلُ کَما یَأکُلُ العَبدُ وَ أجلِسُ کَما یَجلِسُ العَبدُ؛ 

مانند بندگان غذا می خورم و مانند آنها بر زمین مى نشینم.

تواضع را از پیامبــــــر(ص) یاد بگیریم


7 _ آمِرُوا النِّساءَ فِی بَناتِهِنّ؛ 

با زنان در باره دخترانشان شور کنید.



8_ آیَهُ المُنافِقِ ثَلاثٌ، إذا حَدَّثَ کَذِبَ وَ إذا وَعَدَ أخلَفَ وَ إذا ائتَمَنَ خانَ؛ 

نشان منافق سه چیز است :

سخن به دروغ گوید،

از وعده تخلف کند

و در امانت خیانت نماید.

آفتی که متاسفانه در این زمان دامنگیر جامعه ما شده است .

دروغ امری رایج و طبیعی شده ،

خلف وعده که اصلا مباح شده ،

و دادن وعده های آن چنانی برای رسیدن به پستهای سیاسی و پارلمانی

امری عادی تلقی میشود ،

خیانت در امانت که خدا را شکر اصلا در کشور ما ریشه کن شده !

دزدی ها و اختلاس ها اصلا و ابدا در این کشور جایی ندارد 

و مسئولین دولتی از هرگونه اتهامی در این زمینه مبــرّا هستند !



9 _ أبَى اللَّهُ أن یَجعَلَ لِقاتِلِ المُؤمِنِ تَوبَهً؛ 

خداوند از گناه قاتل مؤمن نمی گذرد و توبه او را نمى پذیرد.



10 _ أبَى اللَّهُ أن یَقبَلَ عَمَلَ صاحِبِ بِدعَهٍ حَتَّى یَدعُ بِدعَتَهُ؛ 

خداوند عمل بدعت گذار را نمى پذیرد تا از بدعت خویش دست بردارد.
نتیجه تصویری برای آفت های اجتماعی


عروسی‌های میلیاردی آفت زندگی جوانان


و آفت های جنبش دانشجوئی :

 

همه شاخص‌ها، مطالبات و آفت‌های جنبش دانشجویی به روایت رهبر انقلاب [کلیک]


تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای تصاویر متحرک مذهبی


[ دوشنبه 96/9/20 ] [ 3:39 عصر ] [ چشمــه ســار رحمت ] [ نظر ]

بسم الله الرحمن الرحیم

 

طلــوع خورشیــــد نبـــوّت

تصویر مرتبط

 

میلاد نـــور نبــوّت بر همگی مبــــارک


تصویر مرتبط

 سال‏ های طولانی‏ ای بود که مردم جهان به خصوص مردم جزیره العرب از نور مستقیم خورشید نبوّت دور شده بودند، و در تاریکی‏ های جهل و گمراهی و خرافات غوطه می‏ خوردند. آنان همچون گلّه بی‏ چوپان در کوه و دشت، در برابر درّندگان خون آشام، حیران و سرگردان بودند، بلاهای خانمان سوزی تار و پودشان را می‏ سوزانید؛ بلاهایی مانند: امتیازات طبقاتی و قبیلگی، ناامنی و جنگ، انحراف جنسی و بی‏ عفّتی، دخترکشی و انسان‏ کشی، ظلم بی‏ حساب به زنان، بت‏ پرستی، خرافات و بیهوده ‏گرایی، پوچی و بی‏ محتوایی زندگی، لجاجت و یکدندگی، بهره‏ کشی و تبعیض و انواع جنایات و نامردمی‏ ها، که هر کدام ضربه سختی بر انسانیّت و جامعه انسانی وارد ساخته بود.

امیرمؤمنان علی(ع) اوضاع جاهلیّت را این گونه توصیف می‏ فرماید:

 ثَمَرُهَا الْفِتْنَهُ وَ طَعامُهَا الْجِیفَهُ وَ شِعارُهَا الْخَوْفُ، وَ دِثارُهَا السَّیْفُ؛

میوه درخت جاهلیّت، فتنه و آشوب بود، غذای مردم آن، مردار گندیده بود، لباس زیرینشان ترس، و لباس رویینشان شمشیر بود.

وضعیّت عربستان پیش از بعثت

گرچه همه نقاط جهان مانند چین، روم، ایران، مصر و هند در لجنزارهای جهل، خرافات و گمراهی‏ ها غوطه‏ ور بودند، ولی در عین حال هر یک از آن‏ها از تمدّن نسبی برخوردار بودند امّا مردم جزیره العرب هیچ گونه تمدّنی نداشتند، مثلّث شوم ناامنی، دخترکُشی و بی ‏عفّتی در سطح وسیع، منشأ تباهی‏ های فراوانی شده بود به طوری که از انسانیّت تنها نامی وجود داشت، و زندگی بشر از زندگی حیوانات درّنده و شهوت خو، بدتر و پست‏ تر شده بود.

امیرمؤمنان علی(ع) در بیان وضعیّت جهان، به ویژه جزیره ‏العرب می ‏فرماید:

اَرْسَلَهُ عَلی حِینِ فَتْرَهٍ مِنَ الرُّسُلِ، وَ طُولِ هَجْعَهٍ مِنَ الاُمَم، وَاعْتِزامٍ مِنَ الْفِتَنِ، وَ اِنْتِشارٍ مِنَ الاُمُورِ، وَ تَلَظٍّ مِنَ الْحُرُوبِ، وَالدُّنْیا کاسِفَهُ النُّورِ، ظاهِرَهُ الْغُرُورِ، عَلی حِینَ اصْفِرارٍ مِنْ وَرَقِها، وَ اِیاسٍ مِنْ ثَمَرِها، وَ اِغْوارٍ مِنْ مائها، قَدْ دَرَسَتْ مَنارُ الْهُدی، وَ ظَهَرَتْ اَعْلامُ الرِّدی؛

هنگامی خداوند مقام رسالت را بر عهده محمّد (ص) نهاد که مدّت‏ های طولانی از بعثت پیامبران پیشین گذشته بود، ملّت‏ ها در خواب عمیقی فرو رفته بودند، فتنه و فساد، جهان را فرا گرفته بود، تباهی‏ ها در میان مردم گسترش یافته، و آتش جنگ زبانه می‏ کشید، دنیا تاریک و پر از نیرنگ و فریب گشته بود، برگ‏ های درخت زندگی به زردی گراییده، و از ثمره زندگی خبری نبود، آب حیات انسانی در زمین فرورفته، منارهای هدایت فرسوده و کهنه شده، و پرچم‏ های هلاکت و تیره‏ بختی آشکار گشته بود.»

و در گفتار دیگر می‏ فرماید: «شما ای گروه عرب، در زمان جاهلیّت، زشت ‏ترین مرام را داشتید و در بدترین وضع به سر می بردید، در میان زمین‏ های سنگلاخ، میان مارهای پرزهر، آب لجن و سیاه می ‏آشامیدید، غذای آلوده می‏ خوردید، خون یکدیگر را می‏ ریختید، و از خویشان دوری می‏ کردید، بت‏ ها در میان شما نصب شده بودند، غرق در فساد بودید که خداوند توسّط پیامبر اکرم(ص) شما را از آن همه انحرافات و گمراهی‏ ها رهایی بخشید».

 

نمونه‏ هایی از اوضاع عربستان قبل از بعثت

برای نمونه، ده نوع از خرافات و اعتقادهای بیهوده جاهلیّت را یادآور می ‏شویم، تا به حکم « یُعرَف الاشیاء بِاَضدادِها؛ هر چیزی با مقایسه با ضدّش شناخته می‏ شود »، نعمت عظیم بعثت پیامبر اسلام(ص) را بهتر بشناسیم.

با بعثت پیامبر اسلام، هم خورشید اسلام طلوع کرد، و هم شخصیّت عظیم پیامبر(ص) متولّد شد، در سراسر زندگی پیامبر(ص) روزی مبارک‏تر از روز بعثت نبود، روز تولّد آن حضرت بیانگر تولّد جسم او بود، گرچه مبارک بود، ولی روز بعثت، روز تولّد شخصیت پیامبر(ص) بود که بسیار مبارک‏ تر بود.

مردم جاهلیّت اعتقاد داشتند در یمن مردی به نام «اَساف» عاشق زنی به نام «نائله» شد، هر دو به قصد زیارت کعبه آمدند، اطراف کعبه را خلوت دیدند، داخل کعبه رفتند و در همان‏جا با هم عمل منافی عفّت (زنا) انجام دادند، روز بعد زائران، آن دو را جامد و مسخ شده دیدند، برای عبرت مردم، آن دو جماد را در میان کعبه نهادند، و به عقیده سخیف آنها، پس از مدّتی آن دو جماد خدا شدند، و سزاوار پرستش گشتند!

هنگام ورود به روستا به خاطر دفع نگرانی از ترس و وحشت، و ترس از بیماری وبا و گزند دیو، در برابر دروازه ورودی روستا، ده بار صدای الاغ در می ‏آوردند و گاهی این کار را با آویختن استخوان روباهی به گردن خود، انجام می‏ دادند.

اگر دندان فرزند آنان می ‏افتاد، آن را با دو انگشت به سوی خورشید پرتاب کرده و خطاب به خورشید با عجز و لابه می‏ گفتند: " ای خورشید! دندانی بهتر از این بده."

هرگاه در بیابان هولناک گم می‏ شدند، پیراهن خود را وارونه می‏ پوشیدند، تا بدین وسیله راه را بجویند.

هنگام مسافرت، برای کسب اطمینان در مورد حفظ زنان از خیانت و بی ‏ناموسی، نخی را بر ساقه یا شاخه درختی می ‏بستند، هنگام بازگشت، اگر آن نخ به حال خود باقی بود اطمینان می ‏یافتند که زن آنها خیانت نکرده، و اگر باز یا مفقود می‏ گردید، زن را به خیانت متّهم می ‏نمودند.

زنی که بچه‏ اش نمی‏ ماند، معتقد بودند که اگر او هفت بار بر روی جنازه شخص بزرگی بایستد و آن را زیر پا قرار دهد، بچه‏ اش باقی می‏ ماند.

به گردن مار گزیده و عقرب زده زیور آلات طلایی می ‏آویختند، و معتقد بودند که اگر به جای طلا، مس و قلع همراه خود داشته باشد می‏ میرد.

اگر شخصی می‏ مرد به احترام او شتری را با شیوه بسیار دردناکی با طرز بی‏ رحمانه در کنار قبر او زنده به گور می‏ کردند.

دختران را به جرم این که دخترند، زنده به گور می‏کردند و هر گاه کسی به آنها خبر می ‏داد که همسرت دختر زاییده، از شدّت ناراحتی، چهره ‏اش سیاه می ‏شد.

10ـ بی‏ رحمی به جایی رسیده بود که فرزندان خود از پسر و دختر را از ترس فقر می‏ کشتند.

 

 

وضع زنان در جزیره العرب

در عصر جاهلیت، در جهان به ویژه در عربستان، زن موجودی بین انسان و حیوان به شمار می‏ آمد، و آن چنان با زنان بدرفتاری می‏ شد، که هرگز با حیوانات چنین رفتار نمی ‏شد، حیوانات را زنده در گور نمی‏ کردند، ولی چنان که خاطر نشان شد، دختران نوزاد و کودک را زنده به گور می‏ کردند، و وقتی می‏ شنیدند که همسرشان دارای دختر شده، چهره ‏شان از شدّت شرم و ناراحتی، سیاه می‏ شد.

صعصعه بن ناجیه (جدّ فرزدق، شاعر اهل بیت) مرد شریف و نجیبی بود، در عصر جاهلیّت با بسیاری از عادت‏ های مردم جاهلی مخالفت می‏ کرد، او 36 دختر را خرید و از زنده به گور نمودن، نجات داد، پس از طلوع اسلام، او که اسلام را با جان و دل پذیرفته بود، ماجرای خریدن دختران را به عرض پیامبر اکرم(ص) رسانید، و در ضمن توضیح گفت: دو ناقه (شتر ماده) از من گم شد، برای پیدا کردن آن‏ها سوار بر جَمَل (شتر نر) شدم، در بیابانی آنها را پیدا کردم، هنگام بازگشت، دو خانه نظرم را جلب کرد، به آن خانه‏ ها نزدیک شدم، دیدم در یک اتاق پیر مردی نشسته است، با او گرم صحبت بودیم، ناگهان از اتاق دیگر زنی صدا زد: «زایید زایید!» پیر مرد پرسید: چه زایید؟ زن پاسخ داد: دختر زاییده است. پیر مرد گفت: او را در خاک دفن کنید، گفتم او را نکشید من جان او را می‏خرم، سپس دو ناقه و یک جَمَل را که بر آن سوار بودم دادم، تا آن دختر را نکشند، و در همه دوران عمرم 36 دختر، هر کدام را با دوناقه و یک جَمَل خریدم و نجات دادم. پیامبر(ص) فرمود: «بسیار کار بزرگی انجام داده‏ ای، اجرش در نزد خدا محفوظ است.»

گوستاولبون مستشرق فرانسوی می‏ نویسد: «شیوع عادت دخترکشی در جاهلیت را از مصاحبه ذیل که بین قیس، رئیس طایفه بنی‏ تمیم، با حضرت محمّد(ص) اتّفاق افتاد می‏ توانید بفهمید:

«روزی قیس (بن‏عاصم) دید پیامبر(ص) یکی از دختران خود را روی زانو نشانده است، از او پرسید: این گوسفند بچّه چیست که این چنین او را می ‏بویی؟ فرمود: این دختر من است. قیس گفت: سوگند به خدا من دخترهای زیادی داشتم و همه را زنده به گور کردم و هیچ یک را این گونه نبوییدم. حضرت محمّد(ص) فریاد زد: وای بر تو! خدا رحم را از دل تو خارج ساخته و قدر بهترین نعمت‏ هایی را که خداوند به انسان عنایت کرده نشناختی.»

 

ضرورت و اهمیّت بعثت

جهان تاریک جاهلیّت، برای طلوع خورشید هدایت، ثانیه‏ شماری می‏ کرد، همه چیز بیانگر ضرورت بعثت و نیاز به وجود آیین سازنده و رهایی‏ بخش، و رهبر بزرگ، مدبّر، نجات دهنده و دلسوز بود. در چنین وضع نابسامانی، لطف خدا شامل حال انسان‏ های آن عصر و نسل‏ های آینده شد، که محمّد بن عبداللّه(ص) را برای رهایی مردم به پیامبری مبعوث فرمود.

پیامبری که آخرین پیامبر بود، و کامل‏ترین آیین را آورد، و همه پیامبران پیشین در انتظار او بودند تا او بیاید و آیین توحید و نجات‏ بخش خدا را کامل نماید و همه بشریّت را از لجنزارهای آلودگی، گناه و انحراف، رهایی بخشد.

با بعثت پیامبر اسلام، هم خورشید اسلام طلوع کرد، و هم شخصیّت عظیم پیامبر(ص) متولّد شد، در سراسر زندگی پیامبر(ص) روزی مبارک‏تر از روز بعثت نبود، روز تولّد آن حضرت بیانگر تولّد جسم او بود، گرچه مبارک بود، ولی روز بعثت، روز تولّد شخصیت پیامبر(ص) بود که بسیار مبارک‏تر بود. و اگر روز هجرت پیامبر(ص) از مکّه به مدینه بسیار مهم بود، و به همین خاطر به پیشنهاد حضرت علی(ع) آغاز تاریخ مسلمانان گردید، مهم بودن هجرت از این رو بود که آرمان ‏های بعثت پس از پشت سرگذاشتن سختی‏ ها، تولّد نو یافت، و آماده اجرا و بروز و ظهور و تعمیق و گسترش گردید.

بنابراین باید گفت :

خورشید شخصیّت پیامبر اسلام(ص) نیز در چنین روزی تولّد یافت.

برای درک ضرورت بعثت و عظمت آن، کافی است که به معنا و مفهوم بعثت در اسلام، توجّه کنیم:

بعثت یعنی: سرآغاز مبارزه با هرگونه شرک و انحراف فکری و عقیدتی و عملی، و هرگونه خرافات.

بعثت یعنی: رستاخیز و به پاخاستن برای نجات انسان ‏ها از زیر یوغ اسارت‏ های فکری، سیاسی و اجتماعی.

بعثت یعنی: طاغوت زدایی، شرک زدایی، تنش ‏زدایی و زدودن هرگونه عوامل و پیشینه‏ هایی که موجب سقوط و عقب‏ گرد خواهد شد.

بعثت یعنی : انفجار نور درخشان الهی در میان ظلمت‏ های متراکم گوناگون.

بعثت یعنی : تجلّی حق، در برابر باطل و باطل‏ پرستی، و نابودی هرگونه باطل و بیهوده ‏گرایی.

بعثت یعنی : فرود صاعقه ‏ای سوزان بر خرمن مفسدان، تبهکاران و نیرنگ‏بازان، و براندازی دام‏ های شیطان، و عوامل و طرفداران شیطان.

بعثت یعنی : تثبیت توحید ناب در تمام ابعادش، تثبیت وحی الهی و نبوّت.

بعثت یعنی : برقراری عدالت فردی و اجتماعی، و پیکار با هرگونه ظلم، تبعیض و بهره ‏کشی‏ های ظالمانه.

بعثت یعنی : برافراشتن پرچم حقّ در همه نقاط جهان، و واژگون سازی پرچم‏ های باطل.

بعثت یعنی : همان عروه الوثقی نجات و پیروزی که به تعبیر قرآن در دو چیز خلاصه می‏ شود: تکفیر طاغوت و ایمان به خدای بزرگ؛ همان عروه الوثقی‏ ای که در تسلیم در برابر حق، و انجام کار نیک خلاصه می‏شود.

بعثت پیامبر اسلام(ص) یعنی تبیین تمام اهداف پیامبران و کتاب‏ های آسمانی، و اجرای آن اهداف به طور کامل.

 

دورنمایی از آغاز بعثت

چهل سال از عمر پاک پیامبر(ص) می‏ گذشت، آن حضرت قبل از پیامبری در هر ماه، چندین بار، در شب و روز، و در هر سال همه ماه رمضان بر فراز کوه سر به فلک کشیده حِرا (که در شش کیلومتری شمال شرقی کعبه قرار گرفته بود) داخل غاری که بر فراز آن کوه بود، به عبادت و مناجات و راز و نیاز با خدا می‏ پرداخت، او آثار عظمت خدا را در آن جا مشاهده می ‏کرد، و همواره به تفکّر و تأمّل و عبادت خدا مشغول بود.

روز 27 رجب سال چهلم عام الفیل فرا رسید، پیامبر(ص) بر فراز کوه حرا در میان غار مخصوص آن جا، مشغول مناجات با خدا بود، ناگاه پیک وحی، جبرئیل امین بر آن حضرت نازل شد و این آیات آغاز سوره علق را همراه مژده رسالت، برای آن حضرت خواند:

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ * اِقْرَءْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذی خَلَقَ * خَلَقَ الاِنْسانَ مِنْ عَلَقٍ * اِقْرَأْ وَ رَبُّکَ الاَکْرَمُ * اَلَّذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ * عَلَّمَ الاِنْسانَ ما لَمْ‏یَعْلَمْ؛

" بخوان به نام پروردگارت که جهان را آفرید، همان کس که انسان را از خون بسته ‏ای خلق کرد، بخوان که پروردگارت از همه بزرگوارتر است، همان کسی که به وسیله قلم تعلیم داد، و به انسان آن چه را نمی‏ دانست، آموخت."

به این ترتیب آغاز وحی و بعثت، با نام خدا و با خواندن و قلم و علم و آموزش آمیخته با توحید، شروع شد و این واژه‏ های زرّین وحی، بیانگر آن است که بعثت یعنی:

- سرآغاز مبارزه با هرگونه شرک و انحراف فکری و عقیدتی و عملی، و هرگونه خرافات.

- رستاخیز و به پاخاستن برای نجات انسان‏ ها از زیر یوغ اسارت‏ های فکری، سیاسی و اجتماعی.

- طاغوت زدایی، شرک زدایی، تنش‏ زدایی و زدودن هرگونه عوامل و پیشینه‏ هایی که موجب سقوط و عقب‏گرد خواهد شد.

- رستاخیز معنوی، و انقلاب در همه امور، که اساس آن انقلاب‏ها، انقلاب فرهنگی، و آگاهی بخشی در همه زمینه ‏هاست.

پیامبر(ص) فرمود: پس از آن که آیات آغازین سوره علق بر من نازل شد، از فراز کوه حرا به سوی خانه حرکت کردم، در مسیر راه در وسط کوه حِرا، صدایی را از جانب آسمان شنیدم که می‏ گفت: « یا مُحَمَّدُ اَنْتَ رَسُولُ اللّهِ وَ اَنَا جِبْرَئیلُ؛ ای محمّد! تو رسول خدایی و من جبرئیل هستم.»

به آسمان نگریستم، جبرئیل را دیدم که به طور استوار و ثابت، بر فراز افق ایستاده است، همچنان به او چشم دوخته بودم تا ناپدید شد.»

از آن جا که پیامبر اکرم(ص) دوبار جبرئیل را دید، و وحی الهی را از آن امین وحی دریافت کرد، همین دو حادثه موجب فشار روحی سنگین برای آن حضرت گردید، با این که او از نظر روحی، بسیار قوی و نیرومند بود که شایستگی تحمّل مسؤولیّت وحی را یافته بود، ولی چون آغاز کار بود، وقتی که جبرئیل را به صورت اصلی ‏اش دید، اضطراب و خستگی فوق‏ العاده ‏ای در خود احساس کرد، از این رو به سوی خانه آمد، وقتی به خانه رسید، به همسرش حضرت خدیجه(س) فرمود: «دَثِّریِنی؛ مرا بپوشان.» خدیجه(س) او را پوشانید، پیامبر(ص) اندکی در خواب فرو رفت. در همین هنگام جبرئیل نزد آن حضرت آمد و آیات آغاز سوره مدّثّر را نازل کرد، که سه آیه نخست آن چنین است: «یا اَیُّهَا الْمُدَّثِّرْ * قُمْ فَاَنْذِرْ * وَ رَبَّکَ فَکَبِّرْ؛ ای در بستر خواب آرمیده، برخیز و انذار کن (و جهانیان را هشدار بده) و پروردگارت را بزرگ بشمار.» پیامبر(ص) برخاست و به ابلاغ مأموریت خود پرداخت.

نتیجه تصویری برای تصاویر متحرک مذهبی


[ جمعه 96/9/17 ] [ 10:38 صبح ] [ چشمــه ســار رحمت ] [ نظر ]

بســم الله الــرحمـــن الرحیـــم 


  محمّـد (ص) عزیــز خــدا



http://s5.picofile.com/file/8161616026/%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9_%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1_151_.gif

 

نوید مسیح (ع) به آمدن محمد (ص) :

 
خداوند تبارک و تعالی در قرآن مجید پرتوى از رسالت و دعوت موسى را به تابلو برد،

و در ادامه آن آیات به رسالت حضرت مسیح و نویدهاى آن بزرگوار از ظهور اسلام

و آمدن آخرین پیام‏ آور خدا براى هدایت و آزادى انسان مى پردازد


و در نخستین آیه مورد بحث مى فرماید:


وَ إِذْ قالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ‏

 
و هنگامى را به یاد آورید که عیسى ، فرزند ارجمند مریم از سوى خدا

به سوى مردم برانگیخته شد و رو به مردم نمود و گفت:


یا بَنِی إِسْرائِیلَ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ‏

 
هان اى فرزندان اسرائیل! من فرستاده خدا به سوى شما هستم...


مُصَدِّقاً لِما بَیْنَ یَدَیَّ مِنَ التَّوْراةِ ...

 
و این در حالى است که « تورات »، این کتاب آسمانى را که خدا آن را پیش از رسالت من

به وسیله موسى براى هدایت و ارشاد مردم فرستاده است، تصدیق مى‏ کنم.


وَ مُبَشِّراً بِرَسُولٍ یَأْتِی مِنْ بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَدُ

 
و نیز من به آمدن پیامبرى پس از خود شما را نوید مى‏ دهم

که نام گرامى او « احمــد » است.


گفتنى است که « احمد » نام بلند و جان‏بخش دیگر حضرت محمّد (ص) ،

آخرین پیامبر خداست،

چنان که شاعر عرب در این مورد چنین مى سراید:


صلى الإله و من یحف بعرشه‏


و الطیبون على المبارک احمد


درود و سلام خدا و همه فرشتگانى که بر گرد عرش خدا مى ‏گردند

و نیز سلام و درود تمامى پاکان و پاکیزگان گیتى

بر شخصیت مبارک «احمد» آخرین پیام ‏آور خــــــــدا باد.

http://s5.picofile.com/file/8161613742/%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9_%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1_18_.gif

آیه 10 سـوره نجـــم :

بســم الله الــرحمـــن الرحیـــم 


فَاَوحی اِلی عَــبــــدِهِ ما اَوحی

 

پس از بازگشتن از معــــــراج، 

قومی از مصطفی(ص) پرسیدند که ؛

آن وحیِ شب معـــراج چه بود ؟

مصطفی(ص) آنقـدر که حوصله ی آن ها برتافت گفت :

خـداونــد از امّـت من گلــه کــرد که ؛

 من به نیک عهدی برای امت تو در دوزخ جائی معین نکردم!

ولی آنان به بد عهدی خویش ، خود را به کوشش به دوزخ انداختند !


گوش کن پنــد ای پسر از بهـر دنیـا غم مخور

گفتمت چون دُرّ حدیثی گر توانی داشت گوش

تا نگــردی آشـنـا زین پرده رمــزی نشنوی

گوش نا محـرم نباشـد جـای پیغـام سروش 

 http://s5.picofile.com/file/8161613276/%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9_%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1_7_.gif

ای محمّــد ؛  

عـزیز اوست که من عـزیز کـنـم ،

و ذلیــــــــــل اوست که من ذلیل کنم ،

ایشان عـــــــزت از جای دیگر می جویند !

و ذلت از جای دیگر می بینند!

ای محمّــد ؛  

ما روزی ای که نامزد اینان کرده ایم به دیگـری ندهـیـم ،

و ایشان عملی که حـق مـــااست به ریـــا به دیگری می دهـنـد !

ای محمّــد ؛  

نعمت از مـــــــاست

و اینـــان دیگری را سپــــــــاس گــــــــزارند !




ای محمّــد ؛  

با امت های پیشین چهـــــار کار کردم که با امت تو نکردم !

قـومی را به زمین فـرو بردم ،

قومی را مسخ کردم و صورت بگردانیدم،

قـومی را سنگ باران کردم،

و قومی را به آتش سوزی سوزانیدم!

ولی به خاطر شرف و قرب و منزلت تــــــو با امت تــــو هـیچکـدام !

 

رسول خـــدا (ص) چون از درگاه عـزت آن همه اکرام و اعـزاز دید گفت :

 بـارخــدایــــا ؛

 

امّت مــرا جملــه به من ببخــش

 

فـرمان آمــــد کـــــه :

ای محمّــد ؛

امشب که تنها آمدی یک سوّم ، تــــــــــــــو را بخشـیــدم ،

و روز رستــاخیــز بقیـــــه ی گنـــــاه امت را به تــــو بخشم ،

تا عالمیان مقـــام و منزلت تـــو  را نزد مــــا بدانند!

 

هــرچند غـرق گـنـاهـم ز هــر جهت         

تا آشـنـای عـشــق شدم اهــل رحمتم

دورم به صورت از در دولت ســـرای تو       

 لیکـن به جــان و دل ز مقـیمـان حضرتم

نتیجه تصویری برای تصاویر متحرک مذهبی

 

 

ننگ و نفرین بر مزدوران استکبار جهانی و صهیونیست های غاصب که

می خواهند با جسارت ها و اهانت های خود این نور خدائی را خاموش کنند ،

ولی خداوند خود وعده فرموده که نور خویش را روشن نگه می دارد .

و می بینیم که علیرغم آن همه دشمنی هایی که

در طول یک هزار و چهارصد و سی و هشت سال با این برگزیده الهی داشتند ،

روز به روز دین اسلام و نام پاک و پر برکت محمّـــد (ص) درخشنده تر

بر تارک جهان می درخشد .

و دیر یا زود با ظهور آخرین وصی رسول الله (ص) همه ی مستکبران عالم نابود

و پرچم توحیدی اسلام در سرتاسر جهان به اهتزاز در خواهد آمد ،

آن روز بسیار نزدیک است ،  

اِنَّهُم یَرَونَهُ بَعِیداً و نَراهُ قَرِیباً ( فرازی از دعای عهد )

 ان شاءالله تعالی

نتیجه تصویری برای میلاد امام صادق


[ چهارشنبه 96/9/15 ] [ 6:31 عصر ] [ چشمــه ســار رحمت ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

* **موضوعات وب
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 102
بازدید دیروز: 68
کل بازدیدها: 465579
*